Prima pagină > Uncategorized > Scrisoare catre femei…

Scrisoare catre femei…

Nu-ti place sa fii victima pentru ca cele care sunt in postura de victime sunt femei slabe, care au renuntat sa lupte. S-au lasat la picioarele unui barbat care nu merita nimic din ce ele i-ar putea oferi. Tu esti o femeie puternica. Care lupta pentru independenta, care se sustine singura, care tine atat de mult la ea incat nu ar permite nimanui sa-i faca rau.

Tu ai muncit, muncesti si vei munci in continuare la personalitatea ta. Aminteste-ti ca ai o munca ce trebuie sustinuta mereu. Nu ai lucrat un timp, apoi primesti rezultatele. Pentru ca in momentul in care cedezi si nu te mai ridici sa lupti cu obstacolele, rezultatele vor intarzia sa apara.

Ce te-a invatat viata? Ai fost  jos, depresiva, ai plans in fiecare seara. S-au schimbat lucrurile? Nu.Iubitul mult visat care te insoteste la bine si la rau, nu a aparut. Nici tu nu ai devenit vedeta peste noapte. Nimeni nu te aclama, nimeni nu te stie, nimeni nu te aplauda. Ai ramas tu cu lacrimile tale…pana cand…pana cand ai luat o decizie.

Se pare ca nimeni nu-ti intinde mana sa te ridici si va trebui sa te chinui sa o faci singura. De cand ai luat aceasta decizie, pare ca au mai inceput sa se miste lucrurile in viata ta. Cel putin lacrimile din fiecare noapte au inceput sa-ti lipseasca.

Numai tu te poti imbratisa in mijlocul suferintei tale. Nimeni nu poate simti ceea ce simti tu. Asta e realitatea. Ceilalti, chiar si persoana pe care o simti cel mai aproape, au propria realitate. Permite-le sa o aiba si nu te astepta ca o sa te inteleaga mereu, ca te vor insoti mereu, ca-ti vor fi alaturi la bine si la greu.

Ceilalti pot trai si fara tine, vor invata sa faca asta, oricat de mult te-ar iubi. Tu nu vei putea trai fara tine. Nu vor fi mereu acolo, cand ceva rau ti se intampla, dar tu vei fi. Iti vei putea alina suferintele, iti vei putea confirma victoriile, te vei sustine, te vei incuraja, asculta, intelege si vei merge mai departe pe drumul vietii tale.

Ai crescut, esti o femeie matura, pe propriile-i picioare, a carei misiune prioritara este sa se protejeze. Ai datoria sa acoperi tratamentul defectuos si cuvintele toxice pe care ti le-ai administrat atatia ani, cu un tratament plin de vorbe frumoase, de iubire, de atentie, mangaieri si acceptare.

De fiecare data cand cineva te va judeca, critica, jigni, se va purta urat cu tine, tu mai mult sa crezi in tine. Pentru ca acum stii cine esti. Nu mai e nevoie sa inghiti tot ce vine.

Mai jos, ti-am lasat un clip, ale caror cuvinte te rog sa le asculti. Chiar daca sunt dure, vorbesc despre tine. Uneori, realitatea e mai dura decat te-ai fi putut tu astepta vreodata. De aceea rugamintea mea este sa nu iei pozitia de victima, ci de femeie invingatoare. Pentru ca esti o femeie luptatoare.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: