Acasă > Uncategorized > Oamenii sunt frumosi dar ei isi vad frumusetea?

Oamenii sunt frumosi dar ei isi vad frumusetea?

… In cel mai adanc si profund suflet exista Lumina, exista Speranta… Privesc oamenii si ii vad foarte frumosi. Astazi am avut o

Aprinde speranta

Aprinde speranta

excursie cu trenul cu fratele meu. Analizam fiecare fiinta si trasatura umana. Imi place sa fac asta.

Sunt oameni enervati,  iar altii mai maniosi. Simpatici sunt oamenii vioi, care sunt veseli mereu… Un zambet larg plin de viata. Toata pofta lor de viata este in acel zambet. Chiar imi doream sa rezonez exact in acel moment cu ei. Nu rezonam… Nu-i nimic!

Vor fi zile SPECIALE si pentru mine. In schimb pentru mine s-au intamplat 4 minuni astazi. Dar nu este cazul sa vorbim despre ele acum. Vom avea timp.

Vom vorbi despre tine acum.Oricat de grea ti se pare viata si oricate conflicte interioare sau exterioare ai avea… exista SPERANTA si pentru tine. Tu crezi? In ce crezi tu sau in cine crezi?

Crezi in tine? Bravo! Cu cat crezi mai mult in tine cu atat vei invinge mai repede incercarile vietii. Crezi in ceilalti? Crezi intr-o mare de oameni? Crezi in familia ta? Crezi ca ei te iubesc si iti vor binele? Crezi in prietenii tai? Iti sunt ei alaturi in momentele cumplite?

Crezi in strainii care iti ofera o mana de ajutor… la nevoie? CREZI tu in ceva? Aceasta este SPERANTA. Daca tu crezi puternic in cineva sau ceva, pofta de viata iti va reveni si te va urmari constant…

Nu ma indoiesc ca fiecare om are speranta de viata. Cat de mica , dar o are. Nu ma indoiesc de tine.

APRINDE speranta de viata din tine! E momentul sa o faci si mai mare, si mai mare, si mai mare… Din ce in ce mai mare!!!

Cu speranta,

IULIANA

 1. psucarie
  7 aprilie 2013 la 16:38

  lol, platitudini…

 2. 5 aprilie 2013 la 23:13

  Iuliana. De multe ori noi ajungem pe puctul zero, dar felul in care tu percepi lucrurile, ne poti face deseori sa tindem catre infinit. Esti pentru noi o mare realizare spirituala ce ne indeamna sa iti multumim pentru ca existi ! Emotia pe care o creezi , ne starneste dorinta de a afla cat mai multe detalii despre Fiinta interioara ce se oglindeste prin tine. Multumim!

 3. 5 aprilie 2013 la 15:30

  Iuliana, tu vezi pofta de viață, veselia, zâmbetele largi și speranța, PENTRU CĂ ELE EXISTĂ ÎN PRIMUL RÂND ÎN TINE! :) Ele îți aparțin și ție, chiar dacă uneori ne este mai greu să le vedem în propria persoană…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 132 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: